Långpromenader

Många promenader just nu! 

Det är underbart att promenera tycker jag. Cykla och promenera är mina favoriter vad gäller motion. En promenad ger så mycket och när man cyklar så ser man så mycket. Skönt att bara glida fram.

Just nu blir det dock mest promenader här nere på Teneriffa. Jag tar en lång promenad varje morgon så fort jag har lämnat av barnen på skolan. Eftersom jag inte arbetar just nu med mer än att jag själv kan styra tiden vid datorn, så funkar det ypperligt att ta en bra långpromenad efter lämning vid svenska skolan Teneriffa.

Jag tar av vid skolan och tar strandpromenaden bort mot Las Vistas stranden och sedan ända bort till Las Americas och tillbaka. Ibland viker jag av och tar Avenida Suecia på hemvägen.

Det är svenska gatan här nere och där finns det många fina butiker. Det brukar inte vara öppet när jag går förbi på morgonen, men det är mysigt att gå den vägen ibland. 

Vanligtvis tar jag dock strandpromenaden tillbaka igen vid Las Vistas. Det är så härligt att lyssna till vågorna när de slår in mot stranden. Idag när jag gick, så var det faktiskt inte sol eller bra väder alls egentligen. Det har regnat inatt.

God bless the rain! Det regnar typ aldig här nere, men igår var det oväder för en gång skull. Skönt med regn då det händer var tredje månad typ. Det rensar ju upp i luften på ett skönt sätt!  

Tar du själv några promenader? Om inte, så sätt igång. Det är riktgt skönt att få motion och rensa huvudet lite med hjälp ev benen. Bra promenadvägar här nere finns det gott om. Strandpromenaden sträcker sig ett par mil om man vill det och det finns många andra fina vägar att gå. Både uppför och utför.

Bergen som omger Los Cristianos och södra delarna av Teneriffa inger till mycket motion och spännande vandringar om man bara vill. Nu skall jag ta itu med dagens uppgifter, så du får ha det så bra tills vi hörs och ses nästa gång! 

Ut och ta en promenad själv nu! 

16 okt 2015