Samarbete på nätet

Jag och Stefan Johansson har ett samarbete på Internet

Jag har känt Stefan under ett par år via webben. Vi har aldrig träffats, men vänskapen har växt fram på Internet via olika forum och framför allt via Twitter.

Vi pratade länge om att vi skulle ha haft ett samarbete på nätet och sedan en liten tid tillbaka så har vi det. Vi har satt upp ett antak olika webbplatser, där vi erbjuder olika produkter på webbsajter, som ser ut som webbshoppar. 

Det är ett roligt arbete! Vi har precis lämnat startgroparna och kommit igång och det skall bli kul att se hur pass långt vi kan ta dessa små projekt. Vissa av webbplsterna är små enkla sajter, men flera är även modell större och en har hela 12500 pródukter i sitt sortiment. 

Vi har inget eget lager, uatn arbetar uteslutande som affiliates för andra webshoppar. Vi får en lite slant varje gång någon handlar efter att först har varit inne och klickat sig vidare via våra webbplatser. Inte svårare än så.

Det finurliga och svåra samt tålamodskrävande i dessa projekt är att få våra webbplatser att ranka högt på Google.se för sina respektive söktermer. Det kräver både talang, analys och kraft. Även tålamod och tid lrävs det om man skall vara petig.

Alla dessa kunskaper har vi tillsammans och det skall bli spännande att se vart vi kan föra detta. Helst skulle vi båda vilja leva via våra sajter och inte behöva arbeta me annat, eller bara arbeta lite med annat. 

Ett av projekten är en sajt om kepsar. Snapbackkepsar.se för att vara exakt. Kolla gärna in den sajten om du vill titta och handla kepsar online. Webbplaten är sin linda och vi har alldeles nyss satt upp den. 

Vi har ett gäng sajter som skall vi skall komma igång med och det känns jättekul faktiskt! 

Stefan är en bra partner och är duktigt påp det tekniska som behövs pillas med på webben. Min styrka ligger i själva pillandet med just SEO. Där har jag mina färdigheter. 

12 okt 2015